Ia-ti permis categoria B cu doar 850 RON !!

Ia-ti permis categoria B cu doar 850 RON !!

E randul tau sa fii regele soselelor! Ia-ti permis categoria B cu doar 850 RON in loc de 1000 RON, cu plata in 3 rate. Prima rata este de 600 RON (minim)  urmatoarele 2 fiind achitate ulterior, la Scoala de Soferi Imperial Auto Drive.

Masini disponibile :

1 2 3 4

Fisa medicala si testarea psihologica, se fac numai prin intermediul colaboratorilor Scolii de Soferi Imperial Servicii, la unitati agreate si recunoscute de Ministerul Transporturilor si Infrastructurii. Costul pentru fisa medicala este de 150 de lei, iar pentru pentru testarea psihologica de 100 de lei.

Scoala de Soferi Imperial Auto Drive va pune masina la dispozitia elevului, dupa terminarea cursurilor, in vederea sustinerii examinarii practice, pentru suma de 190 de lei. Aceasta valoare include efectuarea unei sedinte auto suplimentare, de 2 ore, inainte sau in ziua examinarii si taxa de examen. Aceasta sedinta suplimentara este foarte utila avand in vedere faptul ca examinarea se poate programa la cateva saptamani dupa terminarea scolii.
Scoala de Soferi Imperial Auto Drive vine in intampinarea cursantilor cu mai multe puncte de intalnire pentru orele de condus: Statiile de Metrou Dristor, Tineretului, Piata Sudului, Timpuri Noi (benzinaria Agip),Aparatorii Patriei, Unirii (cheiul Dambovitei, la Banca Italo Romena) sau Piata Resita.

Pentru informatii si programari suna la numarul de telefon 0729.103.575 

 

You may also like...