Regulament

OBLIGATIILE PARTILOR  :

Scoala se obliga:

 1. sa asigure pregatire teoretica si practica conform planului cadru minimal prevazut in regulamentul de functionare al scolilor de soferi prin personal autorizat si cu baza materiala corespunzatoare;
 2. sa reprogrameze orele neefectuate datorita defectarii autovehiculului;
 3. sa urmareasca modul in care instructorul auto face consemnarile necesare si obligatorii in caietul cursantului;
 4. sa incheie polita de asigurare RCA si terte persoane;
 5. sa elibereze chitanta pentru orice suma incasata;
 6. sa asigure , contra cost, masina la primul examen cu organele de politie;
 7. pentru nerespectarea regulilor de circulatie in timpul pregatirii practice, responsabil este instructorul auto;
 8. cursantul are obligatia sa nu semneze pe fisa individuala de lucru sau pe foaia de parcurs pentru ore pe care nu le-a efectuat si sa anunte imediat conducerea scolii.
 9. in virtutea legislatiei in vigoare, scoala de soferi se obliga sa asigure cursantilor efectuarea a 30 ore de practica in conducerea automobilului si 24 ore de teorie, punand la dispozitia cursantului: – autovehicul echipat corespunzator, carburant, instructor auto autorizat; – sala si profesor de legislatie rutiera autorizat.
 10. pentru eventualele pagube materiale provocate in timpul pregatirii practice, responsabili sunt atat instructorul auto cat si cursantul, iar paguba va fi suportata in parti egale;

Cursantul se obliga:

 1. sa achite integral sau cel putin prima rata la momentul completarii contractului de scolarizare;
 2. sa achite penalitatile calculate pentru sumele neachitate;
 3. sa respecte integral programul de pregatire teoretica si practica;
 4. sa se prezinte la cursuri in stare psiho-fizica buna;
 5. sa nu se prezinte la cursuri sub influenta bauturilor alcoolice, a drogurilor sau a medicamentelor care afecteaza calitatile psiho-motorii;
 6. sa posede asupra sa actul de identitate si caietul cursantului atat la pregatirea teoretica cat si la cea practica;
 7. sa aiba o atitudine si un comportament corespunzator in raport cu personalul scolii;
 8. sa efectueze analizele medicale si testul psihologic numai prin intermediul scolii.Pentru nerespectarea acestei reguli se percepe o taxa suplimentara de 100 ron.
 9. amanarea sedintelor de conducere in vederea reprogramarii se face cu cel putin o zi lucratoare(24 ore)inainte,personal sau prin telefon,la secretariatul scolii. In caz contrar sedinta este pierduta si se reprogrameaza contra cost(80 ron/sedinta).
 10. sa efectueze minim 30 ore conducere inaintea depunerii dosarului la politie.
 11. sa sustina examenul auto pe masina scolii IMPERIAL SERVICII si sa achite taxa aferenta examenului auto(punerea masini la dispozie in ziua examinarii si totodata o sedinta suplimentara considerata examen final) inainte de finalizarea orelor.Pentru cei care nu sustin examenul in Bucuresti,aceasta taxa aferenta examenului se transforma in plata a 2 sedinte suplimentare .Pentru nerespectarea acestei reguli se percepe o taxa de 100 ron,valabil si pentru cei care nu sustin examenul in Bucuresti.